donderdag 13 september 2012

Piep zei de muis in het home sweet home huis......

Lieve volgers, Eindelijk, na hele lange tijd weer eens een blogbericht van mij. Ik blog heel vaak bij iedereen langs, maar zelf plaatsen ho maar.... Het komt omdat ik aan allerlei projecten begin en steeds weer aan iets anders. Wat de haakprojecten houdt het in, dat er beren gehaakt worden, maar die moeten dan nog in elkaar gezet worden. Mijn eerste klus is dus de aankomende tijd om dingen af te maken. Met mijn gezondheid wil het nog niet zoals ik dat wil. Moet rustig aan doen, wat niet in mij zit. Wil gewoon heerlijk vol gas vooruit, maar t lijf wil dat niet. Van de week n poosje bank gehangen en toen kwam ineens rrrrrrrttttssssss.....deze muis mijn haaknaald uitgekropen!!!!!
Ik hou helemaal niet van muizen!!! Ben er eens een tegen gekomen toen ik bij mijn schoonzus aan het freubelen was, en heb de boel zo hard bij elkaar gegilt! Ze lag helemaal in n deuk en ik heb vervolgens de hele avond met mijn voeten op n stoel gezeten.
Maar deze muis is echt zo'n schatje!!!! Hij vermaakt zich door te kijken naar de hond en kat en ligt heerlijk bij snuf konijn van mijn vorige blogpost.
Het is een gratis patroon van Stip en Haak. Kijk ook eens op het blog van Herriet, ze heeft super mooie patronen. Het patroon van Muis heb ik iets aangepast. Ik heb doorgehaakt tot 36 steken en toen iets minder toeren gehaakt, zodat de muis iets korter en dikker is geworden dan volgens patroon. En ja, dat dikke.......heeft ie misschien toch wel van het stiekem een stukje kaas eten bij ons. Ik heb gehaakt met Catania katoen en haaknaald 2,5. Deze muis heb ik op mijn facebook pagina gezet. Je kunt erop bieden. De opbrengst gaat volledig naar de stichting waar ik trotse ambassadrice van ben. Stichting Help Flores. Neem eens een kijkje op onze website: www.helpflores.com De hoogste bieder krijgt de muis. Fijne avond en bedankt voor het langskomen op mijn blog! Lieve groetjes, Corien.

1 opmerking:

mingle-mangle zei

we hebben je genomineerd voor de liebster award! gefeliciteerd! kijk voor meer informatie bij onze blog!!! ♥ http://mingle-mangle-crochet.blogspot.nl/