maandag 24 september 2012

Teddybear love.......

Goedemiddag, Hier weer een project wat het weekend af is gemaakt. Vanaf de zomervakantie lag deze schat in een plastic tasje, te wachten tot de haakchirurge tijd en vooral zin had, om mij in elkaar te zetten. Dat zin, duurt altijd even bij haar, maar ja, je kunt niet alles leuk vinden, toch? Het duurde dus even, maar hier ben ik dan: Teddy. Ik mocht op de foto, op de kast en ik pakte er een roos bij, voor de chirurg, omdat ik zo blij ben dat zij mij tot leven heeft gewekt.
Ben ik geen schatje? Mijn benen zijn slap en mijn armen ook, maar ik vind het heerlijk om hier te zitten en om me heen te kijken, naar alles hier in huis.
Nou, het vrouwtje gaat weer verder met afmaken van haar projecten, dus wie weet zien jullie binnenkort weer wat nieuws verschijnen..... Zo vervelend als ze het vind om haakprojecten in elkaar te naaien, zo geniet ze van jullie gezellige berichtjes. Ik lees ze graag met haar mee.... Lieve groetjes, Teddy en Corien.

4 opmerkingen:

Herriet zei

Ik ken het... al die projectjes die nog niet af zijn! Er is zoveel leuks te haken dat je steeds weer wat anders pakt...
Goed van je dat je eerst alles gaat afmaken, ik ben trots op je ;)
En... deze beer is superleuk!!

Groetjes Herriƫt

Elisabeth M zei

Wat super leuk, ik ben pas net begonnen met haken :) Word extra gestimuleerd door al deze vele leuke werkjes op de site.

groetjes Elisa

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Heel erg leuk,een schatje.
Lfs agnes

Margaret zei

Het in elkaar zetten is nooit leuk he. Haken is veeel leuker! Het is een lieverd geworden!