dinsdag 22 mei 2012

Zus van Snuf......

Hallo lieve allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog.
De vorige keer heb ik jullie verteld dat ik bezig was met haken.
Nou, en daar ben ik behoorlijk aan verslaafd geraakt.
Het is zo lekker, om als je een kwartiertje of half uurtje over hebt, om dan nog even je bolletje katoen en haaknaald te pakken en nog even een paar tourtjes te haken.
Heerlijk........
Hier een close up van Zus konijn. Is het geen dotje....
Eigenwijs, met de armen over elkaar....
Here I'am.....
En heb je mijn eigenwijze staartje al gezien?
Ik heb Zus gemaakt met Catania katoen. Gehaakt met haaknaald 2,5 Het was de bedoeling om nog stippen op haar buik te maken, maar de winkel op het dorp had vilt, waarvan het net leek of het in het zonnetje had gelegen. Dus vandaar even een fotoshoot zonder stippen. Het patroon kun je kopen bij Herriet van Hip en Haak en kost 3.95 Je kunt haar een mailtje sturen: hipenhaak@hotmail.nl Ik ga naar buiten, want het is veel te mooi weer om achter de PC te koekeloeren. Genieten van de zon. Wat zal ik doen......een emmer pakken en onkruid gaan wieden, of toch maar n bolletje katoen en een haaknaald pakken en me in m'n stoeltje settelen? Ik heb nog zoveel te doen. Ik denk dat het laatste vanmiddag aan de orde komt. Gezellig dat je langskwam op mijn blog. Ik geniet van jullie komst en de berichtjes. Fijne dag allemaal en geniet van het prachtige weer! Liefs, Corien.

9 opmerkingen:

Patricia Derksen- Cornelissen zei

Wauw wat een snoepie, ik vind hem super, ik zou de spippen haken dat doe ik altijd heb je ook gelijk de juiste kleur bij de han en geen verkleuringen want dat krijg je ook als je hem zelf in de zon zet.
Ik vind hem super, hij mag komen hoor, Thijs wil graag een zus
Liefs Patricia

Patricia Derksen- Cornelissen zei

Wauw wat een snoepie, ik vind hem super, ik zou de spippen haken dat doe ik altijd heb je ook gelijk de juiste kleur bij de han en geen verkleuringen want dat krijg je ook als je hem zelf in de zon zet.
Ik vind hem super, hij mag komen hoor, Thijs wil graag een zus
Liefs Patricia

Tamara zei

Het is zeker een dotje!
Superleuk!!!

Groetjes Tamara.

Wendy Koorevaar zei

Wauw wat heb je dit mooi gemaakt! Echt een schatje hoor.

Liefs,
Wendy

Marianne Schut zei

Hai Corien, wat leuk weer iets van je te horen/zien! Hoe gaat het met je? Zo te lezen ben je lekker aan het haken geslagen. Ik vond je uiltjes ook al zo megalief! En deze schat mag er ook weer wezen hoor! Super leuk! Ben weer heel benieuwd naar je volgende kunstwerkje! Liefs Marianne

Tamara zei

Hallo Corien,

Dankjewel voor je lieve berichtje!
Mijn spier in mijn bovenarm doet het nog steeds ;-).
De schouder en mijn heup zijn nog heel slecht. Ik ben benieuwd wat de reumatoloog zegt morgen. Hopelijk gaan ze nu grondig onderzoeken...
Ik ben blij, dat ik in ieder geval weer stukjes kan haken, dat geeft lekker afleiding. Moet wel erg oppassen hoor. Je doet snel te lang door ;-).

Liefs Tamara.

Connys Cottage zei

Ach wat een super schattig ding.Erg leuk gemaakt.

groetjes Conny

Saskia Middel zei

Hoi Corien, wat een gaaf konijn!
Ben gek op konijntjes, zowel levend als gehaakt ♥

De omslagdoek die je op mijn blog zag, is gehaakt naar een gratis patroon van Drops: http://www.garnstudio.com/lang/us/pattern.php?id=5590&lang=us

Het patroon haakt heerlijk weg!

groetjes, Saskia
http://sas--kia.blogspot.com

Herriet zei

Hallo Corien,

Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog. Ik wist niet dat je ook een blog had, nou ik ben volger geworden hoor!
Zus konijn is super leuk geworden, ik ben benieuwd wat je volgende project gaat worden. Ik wacht je mailtje vol spanning af, haha!

Liefs Herriƫt