dinsdag 30 oktober 2012

Rommelig en van alles wat, maar wel leuk.........

Goedemorgen allemaal,

Hierbij even een blogpost om jullie op de hoogte te houden van, van alles wat.
Vorige week was een drukke, rommelige week.
Niet dat het niet leuk was, maar zo soms kan ik teveel dingen willen en teveel afspraken hebben en dan mijn eitje niet kwijt kunnen.

Vrijdagavond zouden we naar mijn lieve zus en zwager gaan in het Westland. Mijn zwager is ernstig ziek en het gaat hard achteruit.
De afstand om "even"naar hen toe te gaan is groot, maar de drang om toch nog zoveel mogelijk elkaar te zien is veel groter!
Omdat hij tot afgelopen maandag nog alles erg graag lustte, maakte ik dus n taart.
Donderdag bakte ik, ter voorbereiding de taart van biskwie deeg. Dit is luchtiger dan het gewone cake-deeg.
Het werd een mooi taartje in de vorm van een hart.

Vrijdag ochtend werkte ik en liep ik vanuit het werk, even de stad in langs Pipoos.
Ik moet daar speciaal voor naar de stad, maar aangezien ik de auto zo even op het werk kon laten staan, piepte ik even een uurtje de brug over om even rond te snuffelen.
Ik kocht een chipboardboekje in de vorm van een theepot en een setje mini chipboard theepotten en kopjes en lepeltjes.
Dit kwam ik tegen en het idee om een mini boekje te maken met de mooiste, liefste, leukste foto's van ons 12,5 jarig huwelijks high tea feest was geboren.


Eenmaal thuis, het taartje voor mijn lieve familie afgemaakt. Mijn eerste officiele taartje! De tweede die ik maakte in mijn hele leven. Maar wat is dit super leuk om te doen! En jawel, je raadt het al: Hobby 686 is geboren.......


Reedt ik zaterdag ochtend naar Klarenbeek om bij het Scrapbook Atelier, mijn lang geleden bestelde workshoppakket Tags en Bags op te halen. Het bevat een album waarvan je de inhoud zelf snijdt en het erna bevestigd in de kaft van het boek. Het is een hele klus, dit wordt het grote album als herinnering aan ons 12,5 jarig huwelijk. Heb al een aantal delen gesneden maar wil dit natuurlijk heel mooi en netjes doen, dus dit gaat stapje voor stapje.


Had ik zaterdag middag sterk de behoefte om even niets te moeten. ( Lees: thuis moest er nog e.e.a gebeuren, maar voor het eerst sinds tijden dacht ik toedeloe....ga ik nu lekker niet doen.) Trok ik er met mijn lieverd op uit naar het bos om daar een heerlijke wandeling te maken met onze lieve hond Jumbo........

 
Wat een prachtige natuur, wat hebben we genoten en wat kreeg ik een enorme energie van die wandeling. Eenmaal thuis de nodige klusjes in mum van tijd gefikst!
Heerlijk.....

 
Prachtig, rood met witte stippen......

 
Onze knuffel......

Pakte ik zondag de haaknaald op, om een knuffel te maken voor ons neefje die in november jarig is.


Als de knuffel af ik ga ik hem zeker showen.....
Voor nu weer genoeg gebabbeld.
De strijk wacht en nog veel meer dingen......

Fijne dag en liefs,
Corien.


5 opmerkingen:

Sandra Breunis zei

Jeetje mekreetje Corien, dat is inderdaad van alles wat en wat één creativiteit! Heerlijk zo'n boswandeling,daar krijg je weer energie van, had je ook wel nodig ;-) De taart is prachtig! Je zou niet zeggen dat dat de tweede taart van je hele leven is, ziet er zo professioneel uit! Heel veel plezier met alle projectjes en het afmaken van die leuke knuffel! Jij bent ook van alle markten thuis hè?
Liefs, San

Tinie zei

Ik lees het al, hobby's ten overvloed, maar te weinig tijd. Heel herkenbaar. Ben heel benieuwd naar de knuffel. Groetjes Tinie

Angélique zei

Wat een super lief gebaar, om het taartje te maken voor zus en zwager! En ik vind het prachtig geworden!

Je gaat dus vanaf nu vaker een boswandeling maken om er energie te halen? Heerlijk hoor, vooral nu met al die prachtige kleuren.
Veel plezier met alle knutsel-klussen en het haakproject!

Ingrid zei

Wat leuk om je zo "bezig" te zien door al je foto's :-) 't Is net of ik met je meewandel door je dag! Wat valt er toch veel te doen als je veel hobby's hebt en je nooit verveelt he? Heerlijk!
Hugs Ing

Ingrid zei

Wat leuk om je zo "bezig" te zien door al je foto's :-) 't Is net of ik met je meewandel door je dag! Wat valt er toch veel te doen als je veel hobby's hebt en je nooit verveelt he? Heerlijk!
Hugs Ing