zaterdag 12 februari 2011

Mijn tweede award!

Goedenmiddag lieve Crea vriendinnen,
Op deze regenachtige dag heb ik jullie iets heel leuks te vertellen:
Ik heb zojuist mijn tweede award ontvangen van Sandra!
Ik ben er super super blij mee......!
Ik had deze award deze week ook gekregen van Jaimy. Maar dat geeft niets, ik ben er reuze blij mee.
Dit soort dingen maken een regenachtige dag binnen toch weer zonnig kan ik je vertellen!
Dank je wel lieve Sandra!

Deze award, ( en dus ook de vorige ) wil ik doorgeven aan de volgende personen:

Corrie Roessen: Bedankt voor je vriendschap en gezelligheid! Ik geniet ervan in je gezellige mailtjes en tijdens de workshops in Doorn! Ik vind je een topper en vind het mega lief dat je altijd afdrukjes naar mij stuurt van de nieuwe magnolia kit stempels. Dank je wel en heel veel plezier met je award! Dikke knuffel.

Sandra: Ik ken je alleen via blogland, maar heb de afgelopen tijd ervaren dat je een super lief persoon bent en iedereen wilt helpen. Ook heb je het qua gezondheid niet altijd even makkelijk en ik bewonder je doorzettingsvermogen en je vrolijkheid. Ik kon het niet laten je de award ook terug te geven. Was bij de eerste award die ik van de week kreeg al van plan om je die te geven, maar je was me voor. Je hebt het verdiend topper! Dikke knuffel.

Lia Wilcke: Jij gaf mij lang geleden zo'n lieve reactie op mijn blog. Je hebt het de afgelopen tijd niet gemakkelijk gehad met de gezondheid van je man. Ik wens je veel sterkte en heel veel plezier met je award! Lieve groetjes.

Petra: Jou heb ik leren kennen via de magnolia stempelsite. Wat maak je mooie dingen en wat geniet ik daarvan door het bezoeken van je blog! Heel veel plezier met je award, je hebt m dik verdiend. Liefs en ga zo door met je mooie creaties!


C

Stuur de award door naar 3-5 van je volgers en laat hen via een berichtje weten dat zij een award hebben ontvangen!
Iedereen een heel fijn weekend toegewenst, je begrijpt: die van mij kan niet meer stuk!

1 opmerking:

Petra zei

Hey meiske super bedankt dat je de award doorgeeft aan mij en wat een lief berichtje heb je erbij geschreven...thanks lieverd..Liefs Peet