maandag 2 augustus 2010

Froggie in love.....

Hallo lieve mensen,

Hier weer een van mijn creaties.
Gisteren ben ik daar al aan begonnen maar het was zo somber weer waardoor het donker werd en ik de kleuren niet zo goed zag toen ik aan het inkleuren van deze kikker koning toe was.
Ik kon het niet laten toch door te kleuren maar vanmorgen bij daglicht was ik niet tevreden.
Dus heb ik tussen de was, het strijken, en de boodschapjes door elke keer iets gedaan met dit als uiteindelijk resultaat.


Ik ben weer blij met dit kaartje.
De bloemen heb ik geponst met mijn nieuwe ponsen die ik zaterdag had gekocht. Ik vind het ideaal, zo kun je bloemen maken in de gewenste, bijpassende kleur.Wat heb ik gebruikt:

Cardstock, scrapbookpapier van Lush green diamonds paper, red diamonds paper, Magnolia stempel "Kiss me I'm a prince, mini splitpennetjes uit eigen voorraad.

4 opmerkingen:

Anne zei

En ook deze is zeker SUPER mooi..

Knap gedaan weer hoor, doe je het echt niet achteraan.! Maar dat is maar goed ook, anders is het ook niet leuk meer he.

Liefs van mij

Corrie zei

He Corien, wat goed al die laagjes op je kaart. en je kikker vindt ik echt mooi geworden zo. leuk zijn buikje! die bloemen zijn ook echt mooi. Wat betreft de cuttlebug> daar kan ik niet meer zonder! ik ben verslaafd aan Nestabilities van Spelbinder. Daarnaast heb je veel stanzen van Nellie Snellen en Marianne Design. Sommige werken niet altijd even gemakkelijk maar ik weet nu wat prettig werkt en wat niet. Vroeger kocht ik ook ponsen zoals je die zaterdag hebt gekocht, maar die nemen heel veel ruimte in. Als je zo'n stansje hebt neemt dat veel minder ruimte is, is makkelijker mee te nemen en is veel voordeliger.... Dus reden te veel om toch over na te denken om er een aan te schaffen.. Maar ik kan natuurlijk ook wel een paar papiertjes voor je stanzen.. Ja dat doe ik en dan neem ik die de 21e wel mee... groetjes en veel plezier, Corrie

Lia Wilcke zei

Hoi Corien.
Leuk dat je mijn blog hebt bezocht.
Ik ben gelijk ook bij jouw gaan kijken.
Ziet er allemaal erg leuk uit.
Ga je ook volgen.

Groetjes Lia.

Sandra zei

Hoi Corien, Wat een geweldig kaartje is dit zeg! Daar word je toch meteen vrolijk van? hahaha!

Je blog ziet er super uit! Ik mis alleen de 'volgers' zodat ik je makkelijk kan gaan volgen. Misschien komt het nog.... ;)

Liefs, Sandra