maandag 14 november 2011

Nu ik toch bezig ben.......

Nu ik toch bezig ben, nog maar n kaartje om te laten zien. Dit kaartje is voor het zusje van Jamie. De kinderen zijn alle drie in december jarig, vlak achter elkaar. En elk jaar denk ik: o ja, ff n kaartje maken maar die maand zorgt er meestal voor dat ik t vergeet of geen tijd heb. Dus alvast wat voorwerk gedaan.
Kleine Fleur is mijn vriendinnetje en net een prinsesje. Dus ik dacht, daar moet ik de magnolia stempel van de ballerina maar voor gebruiken. Ik denk dat ze de kaart wel kan waarderen, want alles wat roze is, is mooi.
Ik heb er een easelcard van gemaakt. Zo met de nestabillitie hart stans vind ik dat een leuk effect geven.


En nog een plaatje:


'

Materialen:
Roze cardstock
Wit cardstock
Scrapbookpapier van Tilda.
Magnolia afdrukje gestempeld met Stazon op aquarelpapier.
Bloemenponsen

Groetjes en een fijne dag,
Corien.

Back in town......

Hallo allemaal,
Hier eindelijk weer eens een blogbericht van mij.
Het is niet dat ik stil heb gezeten, maar het komt er gewoon niet van.
Ondertussen ben ik wel geslaagd voor de opleiding Doktersassistente en daar ben ik heel blij mee. Wel ben ik daar nog van aan t bijkomen. Merk nu pas, na 2 jaar elke avond studeren wat een impact het heeft op je dagelijks leven. En als ik nu s'avonds lekker wil gaan scrappen of iets dergelijks, dan kan ik nog steeds niet 1,2,3 de rust vinden. Nog steeds het gevoel: moet ik niet nog iets doen???

Onderstaande kaartje is voor het zoontje van vrienden van ons. Hij is helemaal gek van voetbal. Zo heb ik laatst een workshop gedaan en kocht ik een rolletje tape. Toen ik de verpakking weg wou gooien kwam ineens het idee in me op om er n kaart mee te maken. Dus nog wat meer verpakkingen verzameld, want dit is erg leuk om te doen.
Zoals jullie weten zet ik altijd de foto's in verkeerde volgorde op mijn blog. Kan maar niet onthouden hoe blogger werkt, haha.

Hier een plaatje van de binnenkant, close up


En nog een plaatje van de binnenkant. Ik heb de voetbal en het schoentje gewoon van google afbeeldingen. Deze uitgeprint op cardstock en ook op rood en zwart cardstock. Zo heb ik verschillende delen uitgeknipt en opgeplakt met dit kaartje als resultaat. Bij het schoentje heb ik eyelets gebruikt als gaatjes voor de veter en hier een soort van veter doorgehaald. Net echt....


Ik hoop dat Jamie het leuk gaat vinden. Kan haast niet missen voor deze prof in de dop.....
De voorkant vind ik nog iets aan de (te)zwarte kant, maar volgens mijn man moet ik dr niks meer aan doen!


Gebruikt materiaal:
Cardstock: Rood, zwart en wit.
Verpakking van een rol tacky tape
Eyelets
Veter
En tikkel snoepjes van de Jamin.

Laat gerust een berichtje achter. Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen. Ook tips zijn natuurlijk altijd welkom.
Groetjes,
Corien.